27 Ekim 2010 Çarşamba

karides tava



        geçen gün okuldan çıkıp marinada yürümeye başladım..balıkçıların önünden geçerken gözüm karideslere takıldı ve almadan edemedim..yarım kilo karidesleri ayıklayıp tereyağı ve bolca  sarımsakla tavada 10 dk kadar kavurdum..tuz ve pul biberde ekleyip sıcak sıcak tavadan yedik..doyurucu bir atıştırmalık olduğu kesin..
   not:tavada bazı karideslerin kuyruklu olduklarını görüyorsunuz.. ayıklamayı unuttuğumu düşünenler için söyleyeyim ben kuyruklarıyla beraber çtır çıtır olmuş karidese bayılıyorum..onlar benim için yani..

1 yorum:

  1. Gerçekten müthiş olmuş, bence yanında yatsanız daha iyi olabilirdi. Afiyet olsun.

    YanıtlaSil