27 Ekim 2010 Çarşamba
karides tava
geçen gün okuldan çıkıp marinada yürümeye başladım..balıkçıların önünden geçerken gözüm karideslere takıldı ve almadan edemedim..yarım kilo karidesleri ayıklayıp tereyağı ve bolca sarımsakla tavada 10 dk kadar kavurdum..tuz ve pul biberde ekleyip sıcak sıcak tavadan yedik..doyurucu bir atıştırmalık olduğu kesin..
not:tavada bazı karideslerin kuyruklu olduklarını görüyorsunuz.. ayıklamayı unuttuğumu düşünenler için söyleyeyim ben kuyruklarıyla beraber çtır çıtır olmuş karidese bayılıyorum..onlar benim için yani..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Gerçekten müthiş olmuş, bence yanında yatsanız daha iyi olabilirdi. Afiyet olsun.
YanıtlaSil