28 Haziran 2010 Pazartesi

düğün davetiyesi- el emeği


herşeyi ile el emeği yazısını biz yazdık fotokopide çoğalttık..sevgili resim öğretmenimiz sevim cizdi boyadı..bizde yardım eyledik kendisine..sonra fiyonklar yapıldı silikonlandı...haydi düğüne..


sandaletime sarı yüz


eskimişti ve sıkılmıştım ve sıkılıyordum...napayım napayım derken yaptım..sandaletlerimi sarı fırfır yaptım...bi süre böyle giyerim. silikonla yapıştırdığım için sıkılana kadar ömrü var..zincirli kısmı hala aşağıda beklemede...


balıklar bilekte

kenime yaptım, arkadaşıma yaptım ve onun güzel kızlarına...

eski tabureler

eskimişlerdi ,hemde çok eskimişlerdi..insanın oturası gelmiyordu..taki ben bunu düşünene kadar......

ringo ringo şişeler




şişe deyip geçmeyin..şarkısı bile varken bakın başka neleri varmış:))




buda benim yaptığım şişe işi... yukardakilerden esinlendim...


pek ışık saçmasada....

17 Haziran 2010 Perşembe

örgü sepet

sepeti örmeye başlayalı epey bi zaman oldu..zaten sizinle de paylaşmıştım ama bitirmek ve yayınlamak çok uzun sürdü...bunun sebebi ise tamamen benim maymun iştahım ve uyuşukluğum:))
sepeti ördüm, boyadım hatta bir kaç kez farklı şekillerde denedim fakat en son beyaza boyadım ki böyle çok daha güzel oldu..
artık kullanıma hazır..banyomda eskimek üzere yerini aldı...

3 Haziran 2010 Perşembe

bilen-duyan-gören varmı?PARFÜM6??????

          arkadaşlar eşime parfüm almak için internette  fiyat araştırması  yaparken bu alışveriş adresi ile karşılaştım.  parfümlerin fiyatları oldukça uygun..bu yüzden biraz şüpheye düştüm..acaba aranızda bu adresi bilen duyan yada alışveriş yapan varmı?ürünler orjinalmi? lütfen yardım edinnnnnnnnnnnn:)